Extra lessen en workshops

De komende maanden hebben we een aantal leuke extra lessen gepland, waaronder een paar lessen voor het goede doel: de Kids in crisis foundation, workshops voor de onder- en bovenrug, en een Yoga-nidra les.

Yoga voor Kids in crisis foundation

Een specifiek thema voor de goede-doel lessen is er niet, we laten het afhangen van het weer en de ochtend. 😊
Bij mooi weer gaan we overigens lekker naar buiten, naar Voedselpark de Groene Brunneper.

We maken er in ieder geval een feestje van!

Onderrug workshop

In de onderrug-workshop richten we ons met name op de bodem van de wervelkolom, de verbinding tussen het bekken, heupen en heiligbeen en het versterken van de ‘innertube’. Je wordt je weer bewust van de kracht in het lage gedeelte van je lichaam, daar waar het ook voor bedoeld is. 

Bovenrug workshop

In de bovenrug-workshop richten we ons op het hoge gedeelte van de wervelkolom, met name de verbinding van de bovenrug richting de schouders en armen. We gaan de armen meer gebruiken en daar weer kracht in aanbrengen.

Bij beide workshops gebruiken we, naast de andere tools, de achteroverbuigboog en voor de liefhebber is er het hoofdstandbankje. 

Yoga Nidra

De “slaap van de yogi’s” wordt dit ook wel genoemd. Je brengt hiermee je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel tot een diepe ontspanning. 

Check voor de data de activiteitenkalender. Heb je interesse in één van de lessen neem dan contact met ons op. Misschien tot dan!

Terug
×