Ons verhaal…

Ons verhaal…

Johanna Kanis van YOGA2LIVE en Donalda Hup van YogaDo hebben samen de deuren geopend van  Yogacentrum Kampen. Een mooie lichte yogastudio op een centrale locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid. Yogacentrum Kampen biedt gedurende het hele jaar de mogelijkheid voor het volgen van yogalessen ook in de meeste vakantieperiodes. Met deze samenwerking zijn wij in staat verschillende yogavormen op alle niveaus te doceren.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

.

Ontmoet ons
Johanna Kanis

Johanna Kanis

Hatha Yoga & Yin-Hatha Yoga

Johanna Kanis

Johanna Kanis

Hatha Yoga & Yin-Hatha Yoga

Hoi, mijn naam is Johanna Kanis en ik woon samen met mijn vriend en kat in Kampen. Mijn liefde voor yoga is in 2011 begonnen. Rond die tijd kreeg ik last van burn-out achtige klachten en is er fibromyalgie geconstateerd. Vanaf toen wist ik dat ik de dingen toch anders moest gaan doen/bekijken. Dat er meer in het leven is dan de hectiek zoals een ieder die op zijn/haar eigen manier zal ervaren van tijd tot tijd. Je hoeft niet altijd te doen, er simpelweg zijn is ook goed. Na een tijdje yoga gevolgd en er veel over gelezen te hebben, ben ik in september 2013 begonnen met de opleiding voor Sinne yoga bij YogaNu in Emmeloord. Deze heb ik afgerond, evenals het 2e jaar, Hatha yoga verdieping en Chakra leer en de Yin Yoga opleiding. Medio 2016 begin ik met het 3e en tevens laatste jaar Adem, Ayurveda en Meditatie. Omdat ik het belangrijk vind zelf geinspireerd te blijven en de ervaring van yoga te voelen, volg ik als yogastudent wekelijks lessen en probeer ik workshops bij te wonen. Als yogadocent is het prettig om vanuit verschillende invalshoeken informatie te vergaren en ervaren en dit te delen met anderen/jullie. Voorheen dacht ik altijd dat als mensen yoga beoefenen, welke vorm dan ook, dat dat betekende dat je dan nooit meer gestresst of uit balans zou kunnen raken. Inmiddels weet ik, dat dat niet zo is, maar yoga leert je wel beter met jezelf en de prikkels om je heen om te gaan en vooral, dat je emoties mag hebben, het hoort bij ons mens zijn. Heb je zin gekregen in yoga, wellicht mede door dit verhaal, dan hoop ik je binnenkort te ontmoeten in onze yogastudio. Bij deze nodig ik je ook van harte uit een proefles te komen doen om te voelen en ervaren wat yoga voor jou kan betekenen. Een warme groet van mij.

Donalda Hup

Donalda Hup

Do-In Yoga

Donalda Hup

Donalda Hup

Do-In Yoga

Mijn naam is Donalda Hup, mijn passie en enthousiasme voor Yoga heeft zich in de loop van de jaren verdiept tot een manier van leven. Yoga biedt meerdere ingangen voor iedereen om zichzelf te ontwikkelen en te versterken in eigen kracht. De ervaring heeft mij geleerd dat de verbinding tussen lichaam en geest onlosmakelijk is. Niet alleen woorden maar juist de ingang van het lichaam biedt mogelijkheden voor groei, bewustzijn, welbevinden en kracht. Yoga is hiertoe een prachtig middel. Naast yogadocent ben ik sinds 1996 werkzaam als hulpverlener in verschillende functies binnen de Geestelijk Gezondheidszorg. Vanuit mijn ruime werkervaring en diverse opleidingen heb ik mij vooral ontwikkeld op het gebied van training, coaching, en begeleiding vanuit de oplossingsgerichte therapie. Uitgangspunt hierbij is dat de kracht en de oplossingen in de mens zelf aanwezig zijn. Op dit moment ben ik werkzaam als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg in een huisartsenpraktijk. Door wat ik in mezelf en om mij heen zag gebeuren raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het werken met het lichaam. Ik ben geschoold in de Do-In Yoga, Dru Yoga en heb de opleiding tot biodanzadocent gevolgd. ‘Do-In’ betekent letterlijk ‘de reis naar binnen’. Door bewust te bewegen maak je een reis naar binnen en kom je dichter bij jezelf. Do-In Yoga werkt, is leuk, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Naast Do-In bestaan de lessen uit Dru Yoga, ook wel Yoga van het hart genoemd. Omdat ik geloof dat je niet uitgeleerd kan raken volg ik naast mijn wekelijkse yogalessen de vervolgopleiding Do-In Zwanger in Balans, Yogadanza, Mindfulness en diverse workshops/trainingen. Dit om me niet alleen te ontwikkelen als yogadocent maar om als student de kracht van Yoga te blijven ervaren. Ben je enthousiast geworden? Je bent van harte welkom om Do-In Yoga te komen ervaren.