Do-in Yoga

Logo do in

Mijn naam is Donalda Hup, mijn passie en enthousiasme voor Yoga heeft zich in de loop van de jaren verdiept tot een manier van leven. Yoga biedt meerdere ingangen voor iedereen om zichzelf te ontwikkelen en te versterken in eigen kracht.
De ervaring heeft mij geleerd dat de verbinding tussen lichaam en geest onlosmakelijk is. Niet alleen woorden maar juist de ingang van het lichaam biedt mogelijkheden voor groei, bewustzijn, welbevinden en kracht. Yoga is hiertoe een prachtig middel.

Naast yogadocent ben ik sinds 1996 werkzaam als hulpverlener in verschillende functies binnen de Geestelijk Gezondheidszorg. Vanuit mijn ruime werkervaring en diverse opleidingen heb ik mij vooral ontwikkeld op het gebied van training, coaching, en begeleiding vanuit de oplossingsgerichte therapie. Uitgangspunt hierbij is dat de kracht en de oplossingen in de mens zelf aanwezig zijn. Op dit moment ben ik werkzaam als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg in een huisartsenpraktijk.

Door wat ik in mezelf en om mij heen zag gebeuren raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het werken met het lichaam.
Ik ben geschoold in de Do-In Yoga, Dru Yoga en heb de opleiding tot biodanzadocent gevolgd. ‘Do-In’ betekent letterlijk ‘de reis naar binnen’. Door bewust te bewegen maak je een reis naar binnen en kom je dichter bij jezelf. Do-In Yoga werkt, is leuk, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.
Naast Do-In bestaan de lessen uit Dru Yoga, ook wel Yoga van het hart genoemd.

Omdat ik geloof dat je niet uitgeleerd kan raken volg ik naast mijn wekelijkse yogalessen de vervolgopleiding Do-In Zwanger in Balans, Yogadanza, Mindfulness en diverse workshops/trainingen. Dit om me niet alleen te ontwikkelen als yogadocent maar om als student de kracht van Yoga te blijven ervaren.

Ben je enthousiast geworden? Je bent van harte welkom om Do-In Yoga te komen ervaren.

Logo WYAWYA-WorldYogaAlliance

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

.