Welkom!

Wil je lekker in je vel zitten? Balans, gezondheid en vitaliteit ervaren? Ben je op zoek naar evenwicht tussen in-en ontspanning, je energieker voelen en wil je stralen van binnenuit? Kom dan een van de yogalessen volgen in Yogacentrum Kampen, werk aan een soepel, krachtig en ontspannen lichaam en een open, heldere en frisse geest.

Johanna Kanis van Yoga2Live en Donalda Hup van YogaDo hebben samen de deuren geopend van de Yogacentrum Kampen. Een mooie lichte yogastudio op een centrale lokatie met voldoende gratis parkeergelegenheid. Yogacentrum Kampen biedt gedurende het hele jaar de mogelijkheid voor het volgend van yogalessen ook in de meeste vakantieperiodes. Met deze samenwerking zijn wij in staat verschillende yogavormen op alle niveaus te doceren.

Voor iedereen die kennis wil maken met yoga, of die al ervaring heeft met yoga en met ons kennis wil maken, kijk op verder op deze website voor meer informatie.

Ben jij klaar om te stralen van binnen uit?

Graag tot ziens in Yogacentrum Kampen
Johanna en Donalda


Categories: Geen categorie

Post Your Thoughts

×